Cyklus seminářů o výchově s Ivou Bečvářovou

31. 1. 2023, Aktuality
Cyklus seminářů o výchově s Ivou Bečvářovou

Semináře o výchově s paní Bečvářovou. Její semináře jste již u nás ve škole zažili a žádali jste opakování. Připravili jsme pro Vás celý cyklus seminářů o výchově dětí. První přednáška je již 21.9.

Otevíráme cyklus přednášek naší oblíbené lektorky Ivy Bečvářové. První proběhne již 21.9. v 18 hodin v aule školy. Semináře jsou zdarma pro širokou veřejnost. Prosíme o přihlášení minimálně 7 dní před konáním semináře zde: https://forms.gle/KT1d7BjqLWzBndCN6 nebo na mail vyvialova.leona@zschyne.cz.

21.9. STUPNĚ ŽIVOTA
Chceme-li rozumět našim dětem a dobře je vychovávat, je potřeba  být vědomým a integrovaným rodičem. První přednášku našeho cyklu chápejme jako zásadní – nabízí dosud překvapivý pohled na výzvy, které nám život předkládá v jednotlivých sedmiletích života. Každý si přijde na své. Jakým výzvám čelíme? Jak svůj život může uchopit člověk v dětském věku, jak v 35 letech a jak v 63.roce života? A co stáří a umírání? Máme z nich strach? Jak naložit se závěrem života? Odkryjeme tajemství brány 42.roku? Projdeme ji správně?